Министърът на  туризма Николина Ангелкова посети стадион Сантиаго Бернабеу в

...
Министърът на  туризма Николина Ангелкова посети стадион Сантиаго Бернабеу в
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Министър Ангелкова се срещна с две легенди на Реал !

Министърът на  туризма Николина Ангелкова посети стадион " Сантиаго Бернабеу " в Мадрид и се срещна с две от легендите на Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо и Висенте дел Боске. Те бяха общителни да се снимат с представителя на българското държавно управление. 

В испанската столица Ангелкова участва на откриването на интернационалното туристическо ревю, където се видя и с краля на Испания Фелипе VI, за което БЛИЦ писа през вчерашния ден.

Министърът на туризма е някогашен ръководител на фондация " Приятели на спорта ", която е сътрудник на фондация " Реал Мадрид ", разкрила футболна школа във Видин през 2016 година. Тогава на събитието участваха както Николина Ангелкова, по този начин и Емилио Бутрагеньо.

БЛИЦ напомня, че министър председателят на България Бойко Борисов е последовател на " кралския " клуб. През 2104 година, при гостуването на Реал в София за мача с Лудогорец от Шампионската лига, Бутрагеньо подари на родния министър председател фланелка на Роналдо. Две години по-късно Борисов получи още една фланелка на Кристиано, на която грееше подписът на португалеца.


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР